октобар 4, 2018 admin

Косановић и Аливодић о Војводини

У суботу, 6.октобра са почетком у 18:00 часова на стадиону Карађорђе у Новом Саду снаге ће одмерити Војводина и Напредак.

Двојица најпозванијих у екипи Напретка да говоре о Војводини су свакако шеф стручног штаба Милорад Косановић и фудбалер Напретка Енвер Аливодић:

" За мене је предстојећа утакмица врло емотивна. Најлепше две године и играчки најуспешније провео сам у Војводини. Они су велики клуб за наше просторе, и неугодан противник.

Нису непобедиви и ми ћемо свакако играти нашу игру. Напредак се налази у узлазној путањи, има још много бодова у оптицају и ако будемо наставили са добрим партијама, као у последњих неколико утакмица, мислим да смо на добром путу",обратио се Аливодић окупљеним новинарима.

Шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић рекао је да се у Новом Саду одувек играо добар фудбал, али да очекује од својих момака да се изборе за добар резултат: 

" За нас утакмица против Војводине долази у добром тренутку, као наставак серије озбиљнијих утакмица које смо имали у последње време.

Ми у госте идемо једном великом клубу, идемо у град у коме се увек играо добар фудбал и у коме је и фудбалска атмосфере много другачија него у другим градовима.

Имамо за противника тим који је у последње време доста нарастао, имао добра три резултата и сигурно је да нас дочекују у том расположењу. Ми то поштујемо али верујемо у себе и своје могућности, идемо тамо да одиграмо утакмицу најбоље што можемо и да се изборимо за што бољи резултат.

Сем повреде Вешковца и вирозе Ндајеја, други су сви спремни", рекао је Косановић најављујући утакмицу 11.кола Супер лиге.