april 7, 2017 admin

 

Korak ka ostvarenju cilja!

Poslednje gostovanje fudbalera Napretka u preliminarnoj fazi takmičenja je u nedelju 09.aprila u Čačku. Ekipa Borca se nalazi na začelju tabele ali to nikako nije razlog za opuštanje smatra Ivan Stefanović asistent trenera Napretka:

" Utakmice protiv naših komšija nikada nisu bile lake i uvek su bile sa malo golova. To što je Borac na poslednjoj poziciji na tabeli nije razlog da mi opušteno odemo u Čačak i dozvolimo sebi da nas zavara njihova pozicija na tabeli. Borac ima seriju loših rezultata, ali oni imaju tim koji stvara šanse, na nekim utakmicama im je izostala sportska sreća. Sigurno je da će tražiti bodove spasa protiv nas i dati maksimum da nadoknade gubitak bodova pred domaćom publikom. 

Napredak  je,posle tri vezane pobede, u usponu. Pokušaćemo da odigramo maksimalno kvalitetno i angažovano od prvog do poslednjeg minuta i da se iz Čačka vratimo neporaženi.

Nama su značajne i ove poslednje dve utakmice jer želimo da sa što većim brojem bodova uđemo u plejof, sa većom prednošću u odnosu na petoplasiranu ekipu."

Fudbaleri Napretka znaju da gostuju ekipi koja se grčevito bori za svaki bod pa tim pre znaju da ih ne dočekuju sa "belim zastavama", rekao je Dino Šarac na konferenciji za novinare:

" Mi imamo cilj koji je postavljen na početku prolećnog dela sezone. U koliko nastavimo sa dobrim igrama i ukoliko budemo bili disciplinovani kao u prethodnim utakmicama mislim da ne bi trebalo da pozitivan rezultat dovoditi u pitanje. Stručni štab će pred nas da postavi zadate koje trebamo da ispunimo, upoznaće nas sa ekipom Borca i na nama je da nastavimo pozitivan niz. To  je još jedan korak ka ostvarenju našeg cilja".

Utakmica Borac-Napredak igra se u nedelju 9.aprila u 17:00 časova na gradskom stadionu u Čačku.