април 7, 2017 admin

 

Корак ка остварењу циља!

Последње гостовање фудбалера Напретка у прелиминарној фази такмичења је у недељу 09.априла у Чачку. Екипа Борца се налази на зачељу табеле али то никако није разлог за опуштање сматра Иван Стефановић асистент тренера Напретка:

" Утакмице против наших комшија никада нису биле лаке и увек су биле са мало голова. То што је Борац на последњој позицији на табели није разлог да ми опуштено одемо у Чачак и дозволимо себи да нас завара њихова позиција на табели. Борац има серију лоших резултата, али они имају тим који ствара шансе, на неким утакмицама им је изостала спортска срећа. Сигурно је да ће тражити бодове спаса против нас и дати максимум да надокнаде губитак бодова пред домаћом публиком. 

Напредак  је,после три везане победе, у успону. Покушаћемо да одиграмо максимално квалитетно и ангажовано од првог до последњег минута и да се из Чачка вратимо непоражени.

Нама су значајне и ове последње две утакмице јер желимо да са што већим бројем бодова уђемо у плејоф, са већом предношћу у односу на петопласирану екипу."

Фудбалери Напретка знају да гостују екипи која се грчевито бори за сваки бод па тим пре знају да их не дочекују са "белим заставама", рекао је Дино Шарац на конференцији за новинаре:

" Ми имамо циљ који је постављен на почетку пролећног дела сезоне. У колико наставимо са добрим играма и уколико будемо били дисциплиновани као у претходним утакмицама мислим да не би требало да позитиван резултат доводити у питање. Стручни штаб ће пред нас да постави задате које требамо да испунимо, упознаће нас са екипом Борца и на нама је да наставимо позитиван низ. То  је још један корак ка остварењу нашег циља".

Утакмица Борац-Напредак игра се у недељу 9.априла у 17:00 часова на градском стадиону у Чачку.