novembar 27, 2017 admin

Bolji, kvalitetniji i jači!

U sredu 29.novembra Napredak će ugostiti ekipu OFK Bačke,u okviru 19.kola Super lige. OFK Bačka je u prethodnom kolu pobedila Vojvodinu, što bi moglo da govori o podizanju nivoa igre ovog kluba, smatra Milorad Kosanović šef stručnog štaba Napretka:

" Njihova pozicija na začelju tabele ne govori o njihovim kvalitetima,koje mi moramo shvatiti ozbiljno. 

Naša obaveza je da nakon pobede u gostima, i postignutog rezultata, zadržimo taj nivo u svim segmentima što se tiče i igre i ponašanja i discipline, želje i da pokušamo da nastavimo sa pozitivnim rezultatima pogotovu kada su u pitanju utakmice koje se igraju pred domaćom publikom.

Ulazimo u završnicu ovog dela prvenstva. Ostale su četiri utakmice koje ćemo odigrati u dve nedelje, i trebalo bi da damo sve od sebe da bi rezultatski mirno završili ovaj jesenji deo , i da bi imali dovoljan broj bodova da u nastavku prvenstva regularno uđemo u takmičenje sa svim ekipama koje se nalaze u prvih osam.

Mislim da ovaj tim to može,a ovaj Klub može sigurno. Naša obaveza je da sve odradimo maksimalno. Neće biti lako, jer u ovoj ligi ništa nije lako. Ona zahteva mobilizaciju svakih sedam dana i niko ne može da se opusti, jer čim se opusti ima problem. 

Mi smo bolji, kvalitetniji i jači od našeg sledećeg protivnika ali sve to moramo i dokazati u predstojećih 90 minuta da bi smo ostvarili dobar rezultat."

Stručnom štabu FK Napredak neće biti lako do kraja jesenjeg dela jer je, zbog povreda, klupa skraćena za četiri mesta. Ivanoviću, Markoskom i Uroševiću se pridružio i Veškovac.

Utakmica Napredak-OFK Bačka igra se u sredu 29.novemba u 17:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice će biti puštene u prodaju na sam dan utakmice od 10:00 na blagajnama stadiona. Cene ulaznica su nepromenjene: sever i jug se prodaju p ceni od 150 dinara, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.