април 5, 2019 admin

 Кад је морање није питање

У недељу 7.априла се завршава прелиминарна фаза такмичења у Супер лиги Србије. Напредак дочекује екипу Земуна. Утакмица се игра од 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Иако се веровало да је Напредак осигурао место међу осам најбољих екипа, резултати других утакмица из последњих кола нису ишли на руку екипи Напретка, па је сада у игри за два преостала места у плеј офу чак пет клубова,између осталих и Напредак:

" У последњих неколико кола имали смо доста необичних и неочекиваних резултата, и када смо мислили да је све готово, испало је да до краја морамо да се такмичимо.

Екипа Земуна резултатски не стоји добро, али по игри не заостаје за већином клубова у лиги.Морамо да будемо озбиљни и да одиграмо максимално сконцентрисано целу утакмицу.

Позитиван резултат нам даје мир, да у последњих седам утакмица проверимо екипу, да би знали шта треба радити за следећу сезону.

Имали смо ту несрећу да смо у Лучанима изгубили двојицу играча: Баху и Деака, који ће бити ван строја бар четрдесетак дана", рекао је шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић најављујући утакмицу 30.кола СЛ. 

Утакмица Напредак-Земун игра се у недељу 7.априла са почетком у 17:00 часова. Улазнице ће се продавати на дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост.Цена улазница је непромењена.