фебруар 27, 2018 admin

Желимо у врх јер имамо право на то

Фудбалски клуб Напредак дао је подршку Фудбалском клубу Земун, након утакмице 24.кола Земун-Партизан која је завршена нерешеним резултатом 1:1, а после које су црно-бели издали саопштење, жалећи се на третман код судија. ФК Земун је реаговао на саопштење Партизана, позивајући и црно-беле и Звезду да „прекину са обманама, притисцима и "саопштењима", а истим поводом изјаву за Спортски журнал дао је и председник ФК Напредак Марко Мишковић, позивајући ФСС да исти третман добију сви клубови Супер лиге:

" Фудбалски савез Србије би требало да буде још ригорознији према Звезди и Партизану када су у питању саопштења. Сви клубови треба да имају равноправан третман јер висок пласман желимо и ми, и Раднички, и Чукарички, и Војводина, и Спартак... Можда би и медији требало да игноришу њихова саопштења, како би схватили да нису недодирљиви и да није смак света ако одиграју нерешено или изгубе у домаћем првенству.

Једна од наших мисија јесте да вратимо публику на стадион и веру у српски фудбал. Напредак увек игра на победу, на гол више и желимо у врх. Имамо право на то. Нису прва два места капарисана за Звезду и Партизан. Они јесу наши најтрофејнији клубови, али не терену не играју историја и традиција. Када они победе, ми им честитамо, и крајње је време да и они спортски прихвате пораз" рекао је председник Марко Мишковић.