октобар 31, 2018 admin

Пионири: Лидер лиге победио у гостима

Још једна квалитетна и добра утакмица наших пионира. Динамо и Напредак су гледаоцима пружили ужитак који одговара овом рангу такмичења. Било је доста прилика  са обе стране али је гостујућа екипа правилно искористила своје шансе и заслужено победила резултатом 0:3. Прва два гола гости су постигли из регуларне игре док је трећи погодак постигнут у 79. минуту из казненог ударца .
ПИОНИРИ : ФК“Динамо “Врање –ФК“Напредак“ (0:3)
Терен: Игралиште“ ФК“Динамо“ Врање .
Судија: Вељко Митић (Врање)
Стрелац: Милићевић 23’ и 53, Лабан 79’(Напредак).
Жути картони: Нема.

Играч утакмице : Стефан Стошић
ФК“Напредак“:Гогић,Николић,Павловић,Пешић,Анђелковић,Дејановић,Јефтић,Ристић,Аризановић,Додић.
Као замена у игру су ушли:Марковић,Савић,Влајковић-Томић,Радосављевић,Судимац

 

Омладинци у врху табеле

Утакмца заказана за среду 24.10 .2018 год између Напретка и Радничког из Пирота није одиграна због недоласка гостујуће екипе.Утакмица је регистрована службеним резултатом 3:0.

У суботу, 27.10.2018. Напредак је био домаћин ОФК“Напредак 1929“ из Алексинца.
Од самог старта домаћа екипа је преузела иницијативу и већ у 8. минуту голом Ковачевића долази у вођство. Прво полувреме завршено је резултатом 3:1.

У наставку утакмице Напредак ништа није препустио случају и утакмица се завршава са коначних 7:1.
Тренер Иван Бабић је задовољан игром својих момака који су и у овој утакмици потпуно надиграли своје вршњака из Алексинца.
Омладинци: ФК „Напредак „-ОФК“Напредак1929“
Терен: Јакшино игралиште Крушевац
Судија: Раичевић Бојан (Крушевац)
Стрелац: Ковачевић 4' (Напредак ), Станојковић у 16' (Напредак), Димитријевић 24 ’мин (Напредак1929), Пецић 33’ (Напредак), Петровић 51. и 60. минут (Напредак), Аџић 66’(Напредак) , Петковић 72’(Напредак),
Жути картони: нема

Играч утакмице :Андрија Пецић

ФК“Напредак“:Красић, Рајковић, Рашковић, Делић,Тодоровић, Ковачевић Ристић, Пецић, Петровић, Станковић и Блажић .
У игру су ушли и :Поповић, Аџић, Јоцић, Жарковић, Нешић, Петковић, Живковић.

 

Кадети: Напредак-Национал (Ниш ) (1:1)

ФК Напредак је од почетка утакмице имао већи посед лопте и покушавао је да дође до поготка док се врло чврста екипа Национала пожртвовано бранила .Прво полувреме је протекло без голова . Почетак другог полувремена обележила је добра игра Напреткових кадета да би у 57. минуту Никола Маринковић био срушен у казненом простору. Одговорност на себе је преузео Петар Павловић и из казненог ударца довео домаћина у вођство.Напредак је и после тог гола доминирао и створио пар добрих шанси које није успео да реализује .Како то бива у фудбалу из једне безазлене ситуације при паду концентрације наших кадета у 90. минуту  Национал постиже изједначујући погодак 1:1.
Тренер Саша Милосвљевић је задовољан игром али услед слабије реализације и недостатка концентрације у завршници утакмице, није задовољан резултатом .

Терен: Јакшино игралиште (Крушевац )
Судија: Ђорђевић Миодраг (Крушевац )
Стрелац: П.Павловић 57’(Напредак) ,Милојковић 90 минут (Национал).
Жути картони: Нема
Играчи утакмице : Нема

ФК„Напредак“: Јовановић, Марковић, Леутрим, Павловић, Вулић,Ђековић, Јовичић, Маринковић, Николић, Милосављевић, Василијевић. Као замена у игру су ушли: Кандић, Марковић, Јовановић , Јанковић, Милосављевић, Величковић , Јовановић