јул 6, 2016 admin

 

 06072016

Задовољан сам игром,чекамо појачања

Након одиграног дуплог програма против Лучанске Младости, шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић изразио је задовољство показаном игром:

" Млада  екипа Напретка,која је данас прва изашла на терен је одиграла утакмицу сасвим добро. Нашим омладинцима су били придружени играчима које смо позвали да би попунили број, јер су нам Миладиновић и Сарајлин повређени,Бељић је тек кренуо да тренира, Урошевић је на проби, а Зоњић нас је напустио.Сасвим добро одиграна утакмица и задовољан сам показаним отпором и борбеношћу.

Друга утакмица је била права првенствена јер су у обе екипе наступили играчи који ће носити првенство. Била је то периодична игра Лучанаца и нас,статистички смо имали већи посед лопте и неколико изузетних прилика.

Превагнуо је тај гол Одите са беле тачке,Маркоски је несмотрено направио прекршај у шеснаестерцу и утакмица је и завршена тим резултатом. Узимајући у обзир да је иста екипа одиграла 90 минута у суботу и данас, да су им "тешке ноге" задовољан сам.

Недостаје мало креативности,коју ћемо добити повратком Бељића и надам се, доласком двојице,тројице проверених играча.

Физиономија игре је добра,али за Супер лигу нам недостају квалитетни играчи,чији долазак очекујем до краја недеље" рекао је Ивановић.

 

puma

puma

puma

puma