avgust 9, 2019 admin

Ivanović: Daćemo sve od sebe

Ljubitelji fudbala u Kruševcu i okolini, u nedelju 11.avgusta 2019.g. imaće prilike da na svom stadionu gledaju utakmicu 4.kola Linglong super lige između Napretka i Partizana.

Gosti nam dolaze na krilima pobede u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Napredku je ovo jedan od najlošijih startova u sezoni.

Šef stručnog štaba Predrag Rogan rekao je u najavi da će utakmica biti izuzetno teška:

" Moj kolega Savo Milošević sa svojim stručnim štabom beleži niz dobrih rezultata u izuzetno kvalitetnim utakmicama. Mi smo u prethodnom periodu napravili mnogo propusta.

Od mojih momaka očekujem da budu posvećeni, hrabri i disciplinovani. Da to kruševačkka publika prepozna i da ih podrži u nedeljnoj utamici, jer nam je podrška i te kako potrebna u ovom momentu.

Naravno da će Partizan posle jučerašnjeg dobrog rezultata jednim delom biti u revanšu u Turskoj. Međutim, obzrom da poznajem Savu Miloševića, da ima dobro iskusvo i kao igrač, sada i kao trener, on to neće dozvoliti. Mi ćemo dati sve od sebe, pružiti svoj maksimum, da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat, videćemo u nedelju u deset sati".

Fudbaler Napretka Igor Ivanović, zbog povrede Ibrahima Ndiaija , preuzeo je kapitesnsku traku, u ne baš lakom trenutku za ekipu:

" Mi na žalost nismo dobro ušli u prvenstvo, ali idemo dalje. Atmosfera u ekipi je odlična, okrećemo se novim borbama i stojim iza toga da ćemo ja i moja ekipa uraditi sve da u nedelju ostvarimo pozitivan rezultat".

Ulaznice za utakmicu Napredak-Partizan biće puštene u prodaju u subotu 10.avgusta od 10:00 sati na blagajni stadiona Mladost u Kruševcu. Cene ulaznica su sledeće: sever 200, istok 500, jug 400, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara. Obzirom da je utakmica proglašena utakmicom visokog rizika, karte se kupuju uz lični dokument. Na dan utakmice, karte će se prodavati od 10:00 sati do početka utakmice.