август 9, 2019 admin

Ивановић: Даћемо све од себе

Љубитељи фудбала у Крушевцу и околини, у недељу 11.августа 2019.г. имаће прилике да на свом стадиону гледају утакмицу 4.кола Линглонг супер лиге између Напретка и Партизана.

Гости нам долазе на крилима победе у квалификацијама за Лигу Европе, а Напредку је ово један од најлошијих стартова у сезони.

Шеф стручног штаба Предраг Роган рекао је у најави да ће утакмица бити изузетно тешка:

" Мој колега Саво Милошевић са својим стручним штабом бележи низ добрих резултата у изузетно квалитетним утакмицама. Ми смо у претходном периоду направили много пропуста.

Од мојих момака очекујем да буду посвећени, храбри и дисциплиновани. Да то крушевачкка публика препозна и да их подржи у недељној утамици, јер нам је подршка и те како потребна у овом моменту.

Наравно да ће Партизан после јучерашњег доброг резултата једним делом бити у реваншу у Турској. Међутим, обзром да познајем Саву Милошевића, да има добро искусво и као играч, сада и као тренер, он то неће дозволити. Ми ћемо дати све од себе, пружити свој максимум, да ли ће то бити довољно за позитиван резултат, видећемо у недељу у десет сати".

Фудбалер Напретка Игор Ивановић, због повреде Ибрахима Ндиаија , преузео је капитеснску траку, у не баш лаком тренутку за екипу:

" Ми на жалост нисмо добро ушли у првенство, али идемо даље. Атмосфера у екипи је одлична, окрећемо се новим борбама и стојим иза тога да ћемо ја и моја екипа урадити све да у недељу остваримо позитиван резултат".

Улазнице за утакмицу Напредак-Партизан биће пуштене у продају у суботу 10.августа од 10:00 сати на благајни стадиона Младост у Крушевцу. Цене улазница су следеће: север 200, исток 500, југ 400, запад један 600 и запад два 700 динара. Обзиром да је утакмица проглашена утакмицом високог ризика, карте се купују уз лични документ. На дан утакмице, карте ће се продавати од 10:00 сати до почетка утакмице.