новембар 28, 2019 admin

Инђија заслужује максималну пажњу

У 18.колу  Линг лонг супер лиге, Напредак се у суботу 30.новембра састаје са екипом Инђије. Иако Инђија ове године не бележи добре резултате, Предраг Роган, шеф струке Напретка сматра да њихова позиција на табели не говори о квалитету екипе:

" Инђија заслужује максималну пажњу и поштовање. Позиција на табели не одговара квалитету екипе нити играма које пружа Инђија. Дошло је и до промене тренера, мој колега Александар Јанић је преузео екипу, а самим тим дошла је и једна нова енергија, и то су показали и у претходним утакмицама. Екипа је састављена од искусних играча, који су дошли из иностранства попут Бране Илића, Милосављева, Димитрова који је био и играч Напретка. Искусана екипа која зна да добро игра, добар везни ред, међутим ми смо домаћини, у овом тренутку и фаворити у овој утакмици барем на папиру. Фаворит мора да се потврди на терену.

Морамо да покажемо карактер, и забележимо позитива резултат, а у овом тренутку то је само победа. Свесни смо значаја утакмице, свесни су и момци. Према томе максимално мобилни, агресивни, ангажовани, фокусирано се спремамо за утакмицу против Инђије која неће бити нимало лака."

Утакмица Напредак-Инђија игра се у суботу 30.новембра од 16:00 часова на стадиону Младост  у Крушевцу. Фудбалер Напретка Милан Обрадовић сматра да се бодови могу освојити ако се изађе на терен и одраде се сви задаци које тренер тражи:

" Ако покажемо игру и борбу неће бити проблема. За нас је ова утакмица веома битна, ми морамо да изађемо на терен и да покажемо шта значи борити се и да дамо све од себе."