septembar 28, 2016 admin

dsc_4386 

 

 I Gobeljić na Muslinovom spisku

" Jel" se šališ?", vidno uzbuđen i oprezan pitao je Gobeljić kada je čuo vest da je i on dobio poziv Selektora,-"Čoveče,  pa ovo je ostvarenje sna!" bile su reči koje je Marko Gobeljić izgovorio. U ovom trenutku administrator sajta nije baš siguran kakva bi reakcija bila da je usledio poziv iz nekog inostranog kluba, ali svakako ne mogu da se otmem utisku da ne bi bila ovako  ponosna i radosna.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin brzo je našao rešenje i zamenu za  četvoricu igrača koje Vojvodina nije pustila,prenosi agencija Beta.

Spisku igrača iz Super lige koji će u četvrtak igrati protiv reprezentacije Katara prijateljsku utakmicu dodati su Marko Gobeljić iz Napretka, Jovan Đokić iz Javora i Nikola Stanković iz Radničkog iz Niša.

Oni su naknadno priključeni timu, pošto je Vojvodina odlučila da ne dozvoli četvorici svojih igrača da putuju u Katar.

Odluka Vojvodine izazvala je veliku buru u srpskoj fudbalskoj javnosti, a novosadski klub je obrazložio da su ta četvorica igrača lakše povređeni i da nije preporučljivo da putuju.

Svi ostali igrači koji su se našli na spisku, uključujući fudbalere Partizana, Crvene zvezde, Rada, Voždovca, Radničkog, Napretka, Mladosti i Čukaričkog dobili su dozvolu svojih klubova da putuju u Katar, uprkos tome što će se za vikend igrati redovno kolo domaćeg prvenstva.

Muslin je za predstojeću utakmicu pozvao petoricu igrača Vojvodine, a samo je Vladimir Kovačević dobio dozvolu da putuje.

Ekipa sačinjena od igrača iz Superlige danas putuje u Katar, gde će u četvrtak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu igrati protiv domaće reprezentacije.

 

puma

puma

puma

puma