oktobar 18, 2016 admin

20161018_144052 

 

 U Napretku do juna 2018.

Marko Gobeljić (1992.) i Slobodan Urošević (1994.) produžili su ugovore sa Fudbalskim klubom Napredak do letnjeg prelaznog roka 2018.godine. Na ovaj potez dvojica standardnih prvotimaca su se odlučili iz zahvalnosti prema klubu u kome su se afirmisali kao igrači.

Ugovori su potpisani u  prisustvu generalnog sekretara kluba Dragana Pajića. 

Marko Gobeljić je u Napredak došao iz Sloge Kraljevo koja je tada bila prvoligaš, a Urošević, kao mladi reprezentativac, osvajač evropskog zlata, iz beogradskog Rada. Saglasni su obojica - Napredak je odlična sredina za razvoj mladih igrača:

"Napredak je veliki klub i dobra sredina za mlade igrače. Meni je ovo već treća godina u klubu, u kome se radi maksimalno profesionalno, gde navijači dišu za fudbal, a uprava daje maksimalnu podršku. Ovde se osećam lepo i zahvalan sam svima na tome. Ovo je izraz moje zahvalnosti i predsedniku kluba Marku Miškoviću, što mi je data šansa da te 2013.godine zaigram u Napretku.

Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima i u nastavku prvenstva", rekao je Marko Gobeljić nakom potpisivanja ugovora.

Slobodan Urošević je prošle sezone bio na pozajmici u Belgijskom Luvenu, a početkom letnjeg pripremnog perioda se vratio u Napredak:

"Gobelja i ja smo istovremeno došli u Napredak, tako da nam je istovremeno i isticao ugovor. Želeli smo da produžimo ugovore, kao zahvalnost Napretku i svim ljudima ovde u Kruševcu koji su bili uz nas."

Urošević i Gobeljić su se našli na spisku Selektora Muslina, kao reprezentativci Super lige, i odigrali su prijateljsku  utakmicu Katar-Srbija:

"Za nas je to bilo ogromno iskustvo. Mislim da smo ostavili dobar utisak, a ostalo je na Selektoru", prenosi svoje utiske Urošević, a Gobeljić dodaje:

".Velika je čast igrati za reprezentaciju".

Obojica za par godina sebe vide u inostranstvu, evropski klubovi, a kakve partije pružaju u dosadašnjem toku prvenstva nije isključeno da će to inostranstvo doći ranije, možda već na zimu.

 

 

puma

puma

puma

puma