август 30, 2018 admin

Два тима који играју фудбал

"Много вам хвала што сте дошли у оволком броју и исказали своје поштовање према Председнику клуба и своју љубав према Клубу" рекао је шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић, затечен бројем присутних навијача ФК Напредак на данас одржаној конференцији за медије.

Косановић је рекао да је на екипи да одради максимално јесењи део првенства, у бодовном смислу и да је Напредак,доласком Пројића и Стевановића комплетирао екипу:

" Сада смо у позицији да смо мирнији и бољи него што је то било на почетку првенства. Жеља нам је да наставимо на начин на који смо одиграли већи део утакмице у Нишу.

Вождовац је један од тимова са којима морате бити јако озбиљни. У суботу ћемо имати добру утакмицу, два тима која желе да играју фудбал, и на нама је да одрадимо свој део посла, максимално добро одиграмо, забележимо три бода и да кренемо према горњем делу табеле где је овом тиму и место.

Сви смо спремни, свих двадесет играча су на располагању, тако да је кадровска ситуација одлична. Учинићемо максимално што можемо, јер то је наш посао.

Ми знамо које су наше обавезе, дешавања у клубу не узимамо као трагедију, наравно да ће свако од нас урадити и више него што може баш из тих разлога, али не смемо да се препустимо осећањима јер то није професионално, већ аматерски".

Алекса Вукановић се захвалио навијачима на великој подршци, а екипу Вождовца сматра озбиљним противником:

" Кренули смо са добрим играма, што је најбитније. Дужни смо навијачима, и пре свега овом клубу, да донесемо три бода. Вождовац је специфична екипа, имају доста квалитетних играча и врло лако долазе до гола. На нама је да што спремнији уђемо у утакмицу и надам се да ћем освојити сва три бода која нам значе да би на паузу отишли мирне главе и да се спремамо за наставак првенства".

Утакмица Напредак-Вождовац игра се у суботу 1.септембра у 20:00 сати на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на сам дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост, по непромењеним ценама: север и југ 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.