april 15, 2017 admin

 Dobri rezultati preduslov za Evropu!

 

Napredak je na četvrtoj poziciji na kraju "regularnog" dela šampionata! Sledi nam borba u plej-ofu za mesto u Evropi. Prva prepreka je "Stara dama". Utakmica Vojvodina-Napredak igra se u utorak 18.aprila od 19:00 časova na stadionu FK Vojvodina u Novom Sadu:

" Čeka nas teška utakmica i kvalitetan protivnik. Vojvodina je ekipa koja dobro igra, u poslednje vreme imaju krizu rezultata, ali po šansama i igri oni su ekipa koja zaslužuje svako poštovanje i sigurno je da nisu slučajno na trećem mestu tabele. 

Četvrto mesto Napredak može zadržati samo dobrim rezultatom. Naravno znamo da Vojvodini treba pobeda. I mi očekujemo da odigramo dobro, pružimo maksimum i da se predstavimo u što boljem svetlu u Novom Sadu. Tako ćemo i izaći na teren - da se nadigravamo, a videćemo na kraju kakav će rezultat biti", rekao je šef stručnog štaba Napretka Vuk Rašović.

Fudbaler Napretka Miloš Cvetković svestan je da neće imati lak zadatak u Novom Sadu:

" Čeka nas teška utakmica. Ekipa Vojvodine dobro igra kući, i čeka nas teška utakmica. Mi imamo svoj cilj i nadamo se najboljem rezultatu".

Od igrača Napretka na raspolaganju stručnom štabu neće biti samo Slobodan Urošević, koji će zbog žutih kartona pauzirati u Novom Sadu. Utakmica FK Vojvodina-FK Napredak igra se u utorak 18.aprila u 19:00 časova na stadionu FK Vojvodina u Novom Sadu.