октобар 23, 2018 admin

Деветнаест голова млађих селекција

Пионири :ФК“Напредак“ -ФК“Лидер МГМ “Лесковац 9:0

Пиониру су овог викенда били домаћини лесковачкој екипи Лидера МГМ. Без велике муке остварили су победу резултатом 9:0.

Утакмицу је већ у првом минуту "отворио" Лука Лабан, погодком након "соло" продора. .После добре колективне игре свих играча Напретка Милићевић успева да повећа резултат на 2:0, а затим се у 37. минуту Миленковић Данијел усписује у листу стрелаца и  резултатом 3:0 се завршило прво полувреме.

У другом полувремену играчи Напретка настављају са добром игром .У листу стрелаца се уписују Котлајић и Влајић а Лабан ,Миленковић и Милићевић постижу по свој други погодак чиме домаћин остварује коначан резултат 9:0 .
У следећем колу пионири Напретка гостују у Врању .

Терен: Спортски комплекс „Радомир Мићић Миче“ Крушевац
Судија: Миленковић Стеван (Крушевац )
Стрелац: Лабан 1. и 72. минут (Напредак), Милићевић 24.,51. и 70 .минут (Напредак)
Миленковић 37. и 64 . мин (Напредак),Котлајић  60. (Напредак),Томаћ 76. минут.
Жути картони: Нема

Играч утакмице : Цео тим ФК“Напредак“:

 Марковић, Ивковић, Николић, Пуношевац, Миленковић, Лабан, Николић, Влајић, Милићевић, Лабан, Котлајић, Стошић, Стојановић од 30.минута,Ђорђевић Данијел од 60.,Ђорђевић Дарко од 69.минута.

 

Убојити Алекса Николић

Овог викенда кадети Напретка гостовали су Раднику у Сурдулици и остварили убедљиву победу којом су наставили победнички низ. Мрежа Напреткових кадета није се затресла ни једном у последње три утакмице, док су се противничке мреже тресле чак 18 пута.
Прво полувреме у Сурдулици завршено је резултатом 0:4.

Друго полувреме је обележило улазак играча који имају мању минутажу. Оправдали су очекивања тренера и постигли још 5 погодака.
Посебну пажњу у екипи завређује Алекса Николић који је у овој утакмици постигао 3 гола али је и убедљиво најбољи стрелац екипе Напретка.

Следећа утакмица кадета је 24.10.2018 године у 12:00 на Спортском комплексу „Радомир Мићић Миче“ у Крушевцу против екипе Национала из Ниша.

Тренер Саша Милосављевић изразио је задовољство радом својих играча и њиховим резултатима, очекујући наставак победничког низа.

КАДЕТИ ФК” Радник” Сурдулица – НАПРЕДАК 0:9

Терен: Бело Поље (Сурдулица)
Судија: Маша Алексић (Владичин Хан )
Стрелац: М.Јовичић 5.мин (Напредак), Б.Милосављевић 9.мин(Напредак) , А.Николић 40.,47. и 76.мин (Напредак), А.Василијевић 44.мин (Напредак) , М.Соковић 73.минут (Напредак), Н.Даниловић 82.минут(Напредак),Ђ.Вулић 88.минут (Напредак)
Жути картони: Драшковић 37. минут (Радник) ,Митровић 75. минут (Напредак), Бећировић 78. минут (Радник)
Играчи утакмице : Алекса Николић
ФК“НАПРЕДАК: Богосављевић, Темај, Милосављевић, Марковић, Василијевић, Јовичић, Вулић,
Маринковић, Николић, Павловић,Ђековић, Марковић од 46., Милосављевић од 50., Митровић од 55., Даниловић од 60., Пантић 65. , Јовановић од 76 минута.

 

Мајсторије Ковачевића

Омладинци Напретка су од седам одиграних утакмица ,остварили шест победа.

Последња у низу је утакмица са „СФС Борцем" из Параћина која је била тешка и неизвесна.

Почетак утакмице обележио је леп погодак Илића у 8. минуту. Домаћин се брзо вратио у игру и у 25. минуту постигао погодак . Напредак је имао већи посед лопте и иницијативу али без погодака.

У другом полувремену омладинци Напретка су кренули силовито и већ у 55. минуту Ковачевић постиже погодак из слободног ударца .
Напредак је имао још три стопостотне шансе које није реализовао, али су донели нова три бода у Крушевац.

24.10.2018 год у 10:00 на теренима Спортског комплекса „Радомир Мићић Миче“ у Крушевцу екипа Напретка дочекује ФК“Раднички“ из Пирота .

Позивамо све навијаче Фудбалског клуба Напредак да пруже подршку нашој омладинској екипи како би убележола још једну победу и тиме увећала шансе за повратак у елиту.

Терен: СРЦ Борац (Параћин)
Судија: Савић Душан (Бошњане)
Стрелац: А.Илић 8. минут (Напредак),Ђурић 25. минут ((Борац ) Ковачевић 55. (Напредак) .
Жути картони: нема   

Играч утакмице :Филип Ковачевић 

ФК“Напредак“: Красић, Рајковић, Рашковић, Делић, Тодоровић, Ковачевић, Ристић, Пецић, Петровић, Станојковић, Илић, Димитријевић од 46.минута, Марковић В. од 46., Блажић од 75., Петковић 77., Марковић М од 85. минута.