maj 9, 2019 admin

Derbi za pozdrav publici

Poslednju utakmicu u ovoj sezoni pred domaćom publikom Napredak igra u subotu 11.maja od 16:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Protivnik je Niški Radnički, pa time ova utakmica dobija na značaju jer je u pitanju komšijski derbi,iako takmičarski nema značaj ni za jednu ekipu:

" Dolazi nam tim koji može da bude inspirativni protivnik, može da se odigra dobra utakmica i da se na lep način oprostimo od navijača. Lično bih voleo da je utakmica došla u momentu kada je imala takmičarskog značaja, ovako je ona u drugom planu Radničkom, jer igraju kup utakmicu tri dana kasnije. Bez obzira na to mi ćemo pokušati da odigramo i ovu utakmicu maksimalno ozbiljno, poput prošle protiv Partizana, da bi sebi pokazali koliko to možemo.

Utakmica je izazov za mlade igrače, kao i poslednja koju budemo igrali u ovom prvenstvu. Očekujem dobru utakmicu protiv tima sa kojim možete da se "izmerite" da bi ste videli gde ste."

Zbog kartona na utakmici neće nastupiti Nikola Petrović i Marinković, a povređeni su Ilić, Veškovac i Baha. 

Utakmica 37.kola SL, Napredak-Radnički igra se u subotu 11.maja od 16:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 časova na biletarnicama stadiona.