mart 2, 2017 admin

 Rašović: Neka teren pokaže ko je bolji

 

U subotu 04.marta u okviru 24.kola SL Napredak dočekuje Radnički iz Niša. Ovo je 49.derbi naša dva kluba:

"Zadovoljan sam što imam priliku da učestvujem u vom deriju. Imao sam prilika ranije i kao igrač i kao trener da učestvujem u "večitom derbiju", kao trener u Belorusiji Bate i Danamo imaju rivalitet, tako da mi je izuzetno drago što ću učestvovati u još jednom derbiju.

Sigurno je da smo spremni. Spremali smo se cele nedelje, znam šta se od nas očekuje, znam šta navijači očekuju. Uveren sam da igrači to osećaju, to se oseća i u gradu na svakom koraku.

Volim što postoji pritisak i iz tog pritiska mi trebamo da izađemo jači. On treba da nam pomogne da se još bolje spremimo za to što nas očekuje u subotu.

Radnički je ekipa koja ima lep kontinuitet u Superligi , trenera koji dugo radi sa njima, i imaju korektne rezultate. Pojačali su se sa nekoliko kvalitetnih igrača, ambicije su im kao i naše i u subotu je prilika da teren pokaže ko više zaslužuje to što želimo i mi i oni, " rekao je šef stručnog štaba Vuk Rašović na konferenciji za novinare.

Statistika ne ide na ruku ekipi Napretka, ali istorija je tu da bi se menjala, smatra fudbaler Napretka Nenad Šljivić:

"Mogu da obećam lepu utakmicu sa dosta žara i borbe. Prednost je domaći teren i naši navijači.Očekujemo da nam to bude satisfakcija za rezultatsku krizu koja nas prati.

Dobro je što greške popravljamo i nadamo se pobedi".

Zdravstveni bilans ekipe Napretka nije na zavidnom nivou, ali će se do sutra znati tačno ko će moći da nastupu na subotnjem derbiju.

Karte za derbi će biti puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost.

Cene karata su nepromenjene: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

Kapie stadiona biće otvorene u 12:30.