март 2, 2017 admin

 Рашовић: Нека терен покаже ко је бољи

 

У суботу 04.марта у оквиру 24.кола СЛ Напредак дочекује Раднички из Ниша. Ово је 49.дерби наша два клуба:

"Задовољан сам што имам прилику да учествујем у вом дерију. Имао сам прилика раније и као играч и као тренер да учествујем у "вечитом дербију", као тренер у Белорусији Бате и Данамо имају ривалитет, тако да ми је изузетно драго што ћу учествовати у још једном дербију.

Сигурно је да смо спремни. Спремали смо се целе недеље, знам шта се од нас очекује, знам шта навијачи очекују. Уверен сам да играчи то осећају, то се осећа и у граду на сваком кораку.

Волим што постоји притисак и из тог притиска ми требамо да изађемо јачи. Он треба да нам помогне да се још боље спремимо за то што нас очекује у суботу.

Раднички је екипа која има леп континуитет у Суперлиги , тренера који дуго ради са њима, и имају коректне резултате. Појачали су се са неколико квалитетних играча, амбиције су им као и наше и у суботу је прилика да терен покаже ко више заслужује то што желимо и ми и они, " рекао је шеф стручног штаба Вук Рашовић на конференцији за новинаре.

Статистика не иде на руку екипи Напретка, али историја је ту да би се мењала, сматра фудбалер Напретка Ненад Шљивић:

"Могу да обећам лепу утакмицу са доста жара и борбе. Предност је домаћи терен и наши навијачи.Очекујемо да нам то буде сатисфакција за резултатску кризу која нас прати.

Добро је што грешке поправљамо и надамо се победи".

Здравствени биланс екипе Напретка није на завидном нивоу, али ће се до сутра знати тачно ко ће моћи да наступу на суботњем дербију.

Карте за дерби ће бити пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост.

Цене карата су непромењене: север и југ 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.

Капие стадиона биће отворене у 12:30.