oktobar 23, 2019 admin

Da se vratimo na pobednički kolosek

Napredak u utakmici trinaestog kola dočekuje ekipu Voždovca. Utakmica se igra u petak 25.oktobra sa početkom u 18:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. U poslednja četiri odigrana kola, Napredak nije zabeležio ni jedan bod, a kada je moranje, nije pitanje- smatra šef stručnog štaba Predrag Rogan:

" Ekipa Voždovca je sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača, iskusnih Mikića, Nikolića, Stojisavljevića, Stojčeva, Devića, sa mladim igračima reprezentaivcima Srbije i predvođena na izuzetno kvalitetan način od mog mlađeg kolege Kokovića. 

Sa te strane sigurno je da nas očekuje jedan izuzetno težak zadatak, međutim mi imamo obavezu da se vratimo i da ponovimo neke partije iz prethodnog perioda, na osnovu kojih smo pridobili simpatije navijača i da pokažemo jedan entuzijazam, strast, energiju, borbu, mentalitet, do poslednjeg minuta utakmice.

Kao plod toga treba da dođe i pozitivan rezultat koji nam je neophodan. Očekujem da moji momci pokažu koliko mogu a znam da mogu puno."

Nenad Gavrić fudbaler Napretka mišljenja je da nam predstoji teška utakmica:

" Na nama je da ispunimo sve zadatke koje Šef stavlja ispred nas, i očekujem da svi damo sebe maksimalno, pa je normalno i očekivanje da ćemo sa našom publikom zajedno da se radujemo na kraju utakmice."

Od treninga u četvrtak zavisi koji igrači će nastupiti u startnoj postavi, jer povrede muče igrače Napretka. 

Utakmica Napredak-Voždovac igra se u petak 25.oktobra u 18:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Karte će biti puštene u prodaju istog dana od deset na blagajnama stadiona,cena karata je nepromenjena.

Zbog rekonstrukcije stadiona,koja je u toku, svi vlasnici sezonskih ulaznica za  istočnu tribinu moći će da gledaju utakmicu sa severne, južne ili tribine na zapadu jedan.