октобар 23, 2019 admin

Да се вратимо на победнички колосек

Напредак у утакмици тринаестог кола дочекује екипу Вождовца. Утакмица се игра у петак 25.октобра са почетком у 18:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. У последња четири одиграна кола, Напредак није забележио ни један бод, а када је морање, није питање- сматра шеф стручног штаба Предраг Роган:

" Екипа Вождовца је састављена од изузетно квалитетних играча, искусних Микића, Николића, Стојисављевића, Стојчева, Девића, са младим играчима репрезентаивцима Србије и предвођена на изузетно квалитетан начин од мог млађег колеге Коковића. 

Са те стране сигурно је да нас очекује један изузетно тежак задатак, међутим ми имамо обавезу да се вратимо и да поновимо неке партије из претходног периода, на основу којих смо придобили симпатије навијача и да покажемо један ентузијазам, страст, енергију, борбу, менталитет, до последњег минута утакмице.

Као плод тога треба да дође и позитиван резултат који нам је неопходан. Очекујем да моји момци покажу колико могу а знам да могу пуно."

Ненад Гаврић фудбалер Напретка мишљења је да нам предстоји тешка утакмица:

" На нама је да испунимо све задатке које Шеф ставља испред нас, и очекујем да сви дамо себе максимално, па је нормално и очекивање да ћемо са нашом публиком заједно да се радујемо на крају утакмице."

Од тренинга у четвртак зависи који играчи ће наступити у стартној постави, јер повреде муче играче Напретка. 

Утакмица Напредак-Вождовац игра се у петак 25.октобра у 18:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Карте ће бити пуштене у продају истог дана од десет на благајнама стадиона,цена карата је непромењена.

Због реконструкције стадиона,која је у току, сви власници сезонских улазница за  источну трибину моћи ће да гледају утакмицу са северне, јужне или трибине на западу један.