јануар 29, 2017 admin

img-20170129-wa0008

 Цртице из Анталије-дан трећи

 

Трећи дан припрема  обележила је прва припремна утакмица, коју су фудбалери Напретка одиграли на теренима Miracle Sport центра у Анталији.

Противник наших Чарапана била је одлична руска екипа СКА Кхабаловск која је један од највећих конкурената за пласман у Премијер лигу Русије. 

" Утакмица је била права такмичарска,а противник одличан. Евидентно је да нам недостаје већи број играча.али је битно да је на трену свако одрадио свој део посла. Имали смо неколико изванредних прилика,које нисмо успели да реализујемо.

Задовољан сам залагањем играча, али се нећу водити тиме. Ми нашу игру морамо да подигнемо на виши ниво" рекоа је стратег Напретка Вук Рашовић након прве пробне утакмице на припремама.

Алекса Вукановић данас није био на терену, јер се још увек опоравља од повреде задње ложе. Тренира са екипом, али данас није био у протоколу. Гобељић,Аливодић и Симоновић ће се након пријатељске утакмице Репрезентације Србије против САД-а прикључити екипи, и њихов долазак се очекује 31.јануара.

Упитан шта је то на чему ће се инсистирати у даљем раду и како је задовољан новајлијама Рашовић је рекао да посед лопте мора бити већи,а да је задовољан залагањем свих играча Напретка:

"Имали смо више добрих прилика без голова, и на томе се мора озбиљно радити. Задовољан сам односом према раду свих играча Напретка. Сутра је нови дан и размишљам о сутрашњим тренинзима"  рекао је Вук Рашовић.