фебруар 13, 2020 admin

Циљ Напретка је опстанак,али идемо корак по корак

Најављујући утакмицу 21.кола Линглонг суперлиге, шеф стручног штаба Напредка Иван Стефановић се на почетку конференције за медије нашалио и рекао да сада више нема префикс ВД:

"Прво да нам свима пожелим срећну пролећну сезону, и да навијаче позовем да дођу у што већем броју, да би нам свима дали подршку,јер почетак је, а сваки почетак је тежак.

Добро смо се спремили и једва чекамо наставак првенства. Јавор је чврста добра екипа, која традиционално врши селекију високих играча и гаје игру из прекида. Ми смо их скенирали, видели мане и предности, играчима предочили све.

Пред нама је још један тренинг пре утакмице и спремно дочекујемо суботу и почетак утакмице".

Пајовића и Ђорића, због повреда неће видети крушевачка публика, као ни Миловановића због картона.

Никола Аксентијевић, фудбалер Напретка један је од играча са најдужим стажом у Напретку:

" Много играча је отишло. ако у суботу дамо све од себе можемо направити позитиван резултат. Позвао бих све навијаче Напретка да нам у суботу помогну да заједно дођемо до првих бодова у пролећном делу сезоне.

Нови играчи су се одлично прилагодили уз нашу помоћ, ми смо им објаснили коју тежину и значај има носити грб Напретка и мислим да ће у суботу дати максимум као и ми."

Утакмица Напредак-Јавор игра се у суботу 15.фебруара са почетком у 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Карте ће бити пуштене у продају истог дана од десет на благајнама стадиона,цена карата је непромењена.