јул 13, 2017 admin

 Бити успешнији од генерације из 2000.

Фудбалери Напретка успешно су завршили другу припремну фазу и улазе у завршницу припремног периода. У суботу ће одиграти "генералку" против ФК Јагодина. Утакмица се игра на стадиону Младост у Крушевцу са почетком у 18:30.

На конференцији за новинаре која је одржана у медија центру клуба, шеф стручног штаба Ненад Сакић изразио је задовољство досадашњим радом :

" Врло сам задовољан односом према раду фудбалера Напретка. Припремни период није био лак, и пред њих су стављени озбиљни задаци, али су момци то испуњавали без било каквих проблема. То смо показали - остваривши пет победа из пет припремних утакмица .

То је екипа која има победнички дух, и реално очекујем од њих да то у првенству покажу. Колико будемо добри у томе, рећи ће крушевачка публика, која је најбољи параметар за квалитет фудбала који се види на терену".

Прву прилику да крушевљани погледају игру Напретка, имаће већ у суботу,када нам у пријатељској утакмици гостује екипа ФК Јагодина:

" Напредак ће увек играти само на победу. Наравно, немогуће је победити све утакмице, али оно што желим од моје екипе је да сваку утакмицу игра на победу. 

Желим да што дуже останем у овом клубу и да се на крају првенства радујемо оствареним резултатима, очекујем - много бољим него прошле године. 

Ми смо сви амбициозни, и стручни штаб и играчи, имамо и амбициозног Председника тако да ћемо сигурно урадити све да направимо резултат који је генерација Напретка 2000. године направила. 

Ако уђемо у Европу сигуран сам да ћемо бити успешнији од те генерације.

Поштујемо сваког противника али смо јако свесни свог квалитета. Већ месец дана радимо заједно, екипа је одлична и из тог разлога са оптимизмом гледам на предстојеће првенство.

Желимо да играмо фудбал у правом смислу те речи - не да чекамо да прође 90 минута,већ да играмо 90 минута.

Моја је одговорност ако екипа не буде на утакмици дала свој максимум . Ја не кажем да не сме да се изгуби, некада је противник бољи, није ти дан и једноставно изгубиш, али игра мора да постоји и биће је увек", обећао је шеф стручног штаба Напретка Ненад Сакић.