mart 30, 2017 admin

Kasalica: Borba za ispunjenje cilja tek sada počinje!

U subotu 01. aprila u 18:00 časova Napredak dočekuje Novi Pazar. Napretku su potrebna još tri boda da bi matematički obezbedio siguran plasman u plejof fazu takmičenja. O tome kako do trii boda na konferenciji za novinare govorio je asistent trenera Napretka Ivan Stefanović:

" Mi smo analizirali protivnika i evidentno je da je FK Novi Pazar u usponu forme. Doveli su novog trenera i beleže dobre rezultate u poslednjih nekoliko kola. Pobeda u Lučanima i remi na Čairu govore o protivniku koji nam dolazi u subotu. Biće to teška utakmica.

Na nama je da uspostavimo našu igru. Od igrača ćemo tražiti da uđu maksimalno skocentrisani u ovu utakmicu i da daju svoj maksimalni učinak. Sigurno da neće biti lako, a pokušali smo da izvučemo pouke iz poraza Mladosti i remija Radničkog.

Nadam se da ćemo uz pomoć publike uspeti da dođemo do tri boda i osiguramo sebi plejof fazu takmičenja."

Fudbaler Napretka Filip Kasalica je zbog povrede zadobijene u utakmici protiv Čukaričkog van stroja poslednjih pet kola. Izveštaj medicinske službe Napretka kaže da će se Kasalica već sledeće nedelje pridruži ekipi u punom treningu:

" Nadam se da je ta loša epizoda iza mene, i da ću moći da pomognem ekipi u plejof fazi takmičenja. Biću na raspolaganju stručnom štabu, i potrudiću se da maksimalno pomognem ekipi . Borba za ispunjenje našeg cilja tek sada počinje". 

Osim Kasalice svi ostali igrači su na raspolaganju šefu stručnog štaba Vuku Rašoviću.

Prodaja karata za utakmicu 28.kola SL počeće na dan utakmice u 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost u Kruševcu. Cena karata je nepromenjena.