март 30, 2017 admin

Касалица: Борба за испуњење циља тек сада почиње!

У суботу 01. априла у 18:00 часова Напредак дочекује Нови Пазар. Напретку су потребна још три бода да би математички обезбедио сигуран пласман у плејоф фазу такмичења. О томе како до трии бода на конференцији за новинаре говорио је асистент тренера Напретка Иван Стефановић:

" Ми смо анализирали противника и евидентно је да је ФК Нови Пазар у успону форме. Довели су новог тренера и бележе добре резултате у последњих неколико кола. Победа у Лучанима и реми на Чаиру говоре о противнику који нам долази у суботу. Биће то тешка утакмица.

На нама је да успоставимо нашу игру. Од играча ћемо тражити да уђу максимално скоцентрисани у ову утакмицу и да дају свој максимални учинак. Сигурно да неће бити лако, а покушали смо да извучемо поуке из пораза Младости и ремија Радничког.

Надам се да ћемо уз помоћ публике успети да дођемо до три бода и осигурамо себи плејоф фазу такмичења."

Фудбалер Напретка Филип Касалица је због повреде задобијене у утакмици против Чукаричког ван строја последњих пет кола. Извештај медицинске службе Напретка каже да ће се Касалица већ следеће недеље придружи екипи у пуном тренингу:

" Надам се да је та лоша епизода иза мене, и да ћу моћи да помогнем екипи у плејоф фази такмичења. Бићу на располагању стручном штабу, и потрудићу се да максимално помогнем екипи . Борба за испуњење нашег циља тек сада почиње". 

Осим Касалице сви остали играчи су на располагању шефу стручног штаба Вуку Рашовићу.

Продаја карата за утакмицу 28.кола СЛ почеће на дан утакмице у 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Цена карата је непромењена.