maj 3, 2018 admin

Boranijašević: Bolji neka pobedi!

Utakmica 35.kola Superlige Srbije,Partizan-Napredak, igra se u subotu 5.maja sa početkom u 18:00 časova na stadionu FK Partizan u Beogradu uz direktan prenos na Areni 1.

Šef strčnog štaba Napretka,Milorad Kosanović, rekao je okupljenim novinarima da je ekipa Napretka spremna za sve utakmice,ali da u prilog ekipi Napreka ne ide sportska nelagodnost jer je Napredak sve utakmice u plejofu odigrao dobro:

" Nismo bili u podređenom položaju ni na  jednoj utakmici, za razliku od drugih. Rezultat nas na žalost nije ispratio, mnogo smo i sami krivi zbog propuštenih šansi.Naš cilj je da plejof odigramo najbolje što možemo, izvršimo proveru kvaliteta kojim raspolažemo, da vidimo kako ćemo sledeće sezone.

Bilo bi lepše da smo bodovno bliži, pa bismo imali i dodatni motiv koji bi tim povukao još za desetak procenata na gore. Partizan se ne razlikuje od drugih timova, tako da ćemo imati sličan posoa kao protiv Zvezde. Moramo dati svoj maksimum,mi smo spremni za to, ovi momci se ne plaše nikoga, poštuju sve, ali najviše poštuju sebe.

Sa takvim željama i namerama ćemo otići za Beograd, a koliko ćemo uspeti u tome zavisi opet samo od nas, naše koncentracije, i da odigramo kako smo igrali celo prvenstvo."

Nikola Boranijašević fudbaler Napretka smatra da protiv Partizana može, ali sa maksimalnom koncentracijom:

"Od početka do kraja, odnosno poslednjeg zvižduka neće biti lako, iako Partizan ima uspone i padove, kao što smo ih i mi imali ove sezone. Njih čeka i bitna Kup utakmica, tako da ko god bude igrao od njih,daće svoj maksimum da se dokaže, a mi na to moramo odgovoriti maksimalno angažovano na svim pozicijama. Šanse moramo da iskoristimo, nadam se da ćemo ih imati,idemo da igramo fudbal pa bolji neka pobedi".