april 23, 2019 admin

Bodovi za mirnu završnicu

Sledeći protivnik Napretka je ekipa Proletera, koja se kao novajlija u ligi plasirala u plejof. Utakmica 33.kola SL igra se u četvrtak 25.aprila u 18:00 časova an stadionu Mladost u Kruševcu. Tim povodom danas je održaan konferencija za medije na kojoj je govorio Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Napredak:

" Protivnika treba poštovati, ali ga se ne treba plašiti. Proleter je pružio dosta dobrih igara ove godine, ima mnogo igrača koji su igrali dobar fudbal i to treba poštovati. 

Očekujem dobru utakmicu, jer će Proleter ovde doći po bodove, a mi smo počeli da igramo mnogo bolji fudbal nego što je to bilo početkom ovog dela prvenstva i nadam se da ćemo zadržati koncentraciju i u ovoj utakmici.

Ovo je prilika da osvojimo još tri boda i da onda na miran način uđemo u završnicu prvenstva. Mislim da smo u stanju da ponovimo utakmicu koja bi trebalo da liči na onu protiv Vojvodine."

Kosanović je izrazio zadovoljstvo radom i zalaganjem mladih igrača koji su dobili priliku da nastupaju u plejofu:

"Oni su iz utakmice u utakmicu sve bolji. I pojedinačno i ekipno. Bez obzira na snagu protivnika mi moramo da pokažemo šta mi možemo. Nisu tu više rezultati mera vrednosti, već jednostavno način na koji pružaš otpor u odnosu na snagu i kvalitet protivnika.Mislim da će momci to uspeti da iznesu do kraja prvenstva."

Karte za utakmicu Napredak-Proleter će se prodavati na dan utakmice, od 10:00 sati na biletarnicama stadiona Mladost u Kruševcu. Cene karata su: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300, zapad dva 400 dinara.