март 23, 2017 admin

 Битно је наставити победнички низ!

 Репрезентативну паузу фудбалери Напретка користе радно, припремајући се за завршетак прелиминарне фазе такмиченја у Суперлиги. Четврта позиција и 43 освојена бода довољно говоре о амбицији клуба:

" Последње три утакмице су добро одигране, али не могу рећи да смо лоше играли и у утакмицама које смо изгубили и мислим да смо више бодова заслужили, свакако мање од овога није могло.

Добро је да смо стопирали лошу серију, да смо се вратили на победнички колосек  и сада треба одржати континуитет.

Мислим да смо остварили један од циљева за ову сезону, а то је плеј оф. Треба узети максимум бодова,колико се може, из последње три утакмице, и да видимо на којој позицији ћемо завршити прелиминарну фазу. Не бих ништа да прогнозирам, знам да играчи добро раде, дају свој максимум. Припремаћемо се из утакмице у утакмицу и размишљати само о следећем противнику" - анализирао је досадашњи ток пролећног дела првенства Вук Рашовић, шеф струке Напретка.

Одигране пролећне утакмице Јован Маркоски, фудбалер Напретка, гледао је са трибина. Озбиљна повреда колена онемогућила га је да помогне саиграчима у последњих шест кола првенства, а његово одсуство са терена се и те како приметило:

"Полако сам почео да тренирам. Надам се да ћу се од понедељка прикључити екипи. У неким утакмицама нисмо имали среће, а најбитније је да смо прекинули лошу серију. Континуитет нам је најбитнији. Предстоје нам три утакмице са екипама које су равноправне и можемо да их добијемо. Желимо што више победа и сви смо свесни значаја један,два, три бода у плејофу. Најбитније је да не одступамо од плана".

У суботу ће се одиграти утакмица првог и другог тима Напретка:

" Желим да сви играчи имају одређену минутажу. Хоћу да проверим играче који су мање играли, у каквом су стању и да ли имају жељу и вољу да истисну играче који су више играли. Сутра имамо још један тренинг, у суботу утакмицу и од понедељка се спремамо за утакмицу против Новог Пазара", рекао је Рашовић.

Утакмица Напредак-Нови Пазар игра се у суботу 1.априла са почетком у 18:00 часова.