novembar 2, 2017 admin

 

Đerić: Biću najbolji strelac Lige!

Nakon 15 odigranih utakmica, Napredak se nalazi na sedmoj poziciji sa 23 osvojena boda. U poslednjih pet utakmica, od dolaska šefa stručnog štaba Milorada Kosanovića, osvojeno je 12 bodova u prvenstvu i Napredak se plasirao u 1/4 finale Kupa Srbije. Dovoljno razloga da se sa punim pravom očekuje nastavak dobrih igara:

" Pozicija Rada na tabeli ne daje pravu sliku vrednosti tog tima. Igraju mnogo bolje nego što to bodovi pokazuju, ali je evidentan problem sa realizacijom. Mi moramo najozbiljnije ući u tu utakmicu ako želimo da napravimo pozitivan rezultat. 

Kod nas se stvari razvijaju u dobrom pravcu i ne postoji razlog da mi ne nastavimo sa ponašanjem kakvim smo imali na poslednjih nekoliko utakmica tako da mislim da mi možemo da nastavimo seriju dobrih igara. Sam rezultat je nešto što zavisi od mnogo faktora, ali naše je pravo da želimo da odemo u Beograd i napravimo rezultat koji će nam najviše odgovarati".

Golgeter Napretka Uroš Đerić je iza sebe ostavio jedan težak period oporavka od povreda, a svojim igrama u poslednjih nekoliko utakmica pokazuje da je igrač na koga ozbiljno može da se  računa:

" Siguran sam da sam opravdao moje dovođenje u Napredak i mislim da ekipa dobro igra, a ako ekipa dobro igra onda nema nikakvih problema da ću ja biti jedan od najboljih strelaca u ligi. Ne mogu to da obećam, ali daću sve od sebe,kako sada protiv Rada tako i u narednim utakmicama ".

Utakmica Rad-Napredak igra se u subotu 4.novembra u 19:00 časova na stadionu Kralj Petar Prvi u Beogradu.