mart 16, 2017 admin

Bez licitacije u Beograd!

 Na konferencija za novinare,najavljujući utakmicu 27.kola SL, u kojoj Napredak gostuje Radu, šef stručnog štaba Vuk Rašović rekao je da se lakše diše posle subotnje pobede,ali da je ta utakmica po završetku arhivirana, i da je ekipa odmah počela sa pripremama za predstojeću utakmicu:

" Svu pažnju smo ove nedelje posvetili igrama fudbalskog kluba Rad. Oni imaju jednu vrlo specifičnu i zanimljivu ekipu- dobar spoj starijih i imlađih igrača, jedan miks koji ja podržavam.  Imaju izuzetno brze igrače, tako da smo imali i o čemu da pričamo i o čemu da razmišljamo. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti igru iz prethodnog kola.

Želim da isključimo greške koje smo pravili, i da nam koncentracija bude na višem nivou, i siguran sam ako tako bude da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu".

Ne želeći sa spekuliše sa imenima, Rašović je rekao da ko god bude bio na terenu, moraće da ispuni zahteve koji se od njega traže na određenoj poziciji:

"Ne želim da licitiram sa bodovima, mi smo takmičari, sigurno je da ćemo se boriti za sva tri boda i dati sve od sebe da to ispunimo".

Nakon povrede Jovana Markoskog, Miloš Vulić je dobio priliku , koja je za ovog mladog igrača u nekoliko kola bila preveliki teret:

"I prošle sezone sam imao veliku minutažu, tako da sam se brzo uklopio. Nisam se najbolje pokazao u prvih nekoliko utakmica, ali sam radom popravio neke nedostatke.

Idemo iz utakmice u utakmicu, igramo sve bolje, ekipa stvara dosta šansi, ali nam je glavni problem realizacija. Nadam se da ćemo već u narednoj utakmici to ispraviti i da ćemo se vratiti iz Beograda kao pobednici."

Utakmica Rad-Napredak igra se u subotu 18.marta u 17:00 časova na stadionu Kralja Petra Prvog u Beogradu.