март 16, 2017 admin

Без лицитације у Београд!

 На конференција за новинаре,најављујући утакмицу 27.кола СЛ, у којој Напредак гостује Раду, шеф стручног штаба Вук Рашовић рекао је да се лакше дише после суботње победе,али да је та утакмица по завршетку архивирана, и да је екипа одмах почела са припремама за предстојећу утакмицу:

" Сву пажњу смо ове недеље посветили играма фудбалског клуба Рад. Они имају једну врло специфичну и занимљиву екипу- добар спој старијих и имлађих играча, један микс који ја подржавам.  Имају изузетно брзе играче, тако да смо имали и о чему да причамо и о чему да размишљамо. Искрено се надам да ћемо поновити игру из претходног кола.

Желим да искључимо грешке које смо правили, и да нам концентрација буде на вишем нивоу, и сигуран сам ако тако буде да можемо да се надамо повољном резултату".

Не желећи са спекулише са именима, Рашовић је рекао да ко год буде био на терену, мораће да испуни захтеве који се од њега траже на одређеној позицији:

"Не желим да лицитирам са бодовима, ми смо такмичари, сигурно је да ћемо се борити за сва три бода и дати све од себе да то испунимо".

Након повреде Јована Маркоског, Милош Вулић је добио прилику , која је за овог младог играча у неколико кола била превелики терет:

"И прошле сезоне сам имао велику минутажу, тако да сам се брзо уклопио. Нисам се најбоље показао у првих неколико утакмица, али сам радом поправио неке недостатке.

Идемо из утакмице у утакмицу, играмо све боље, екипа ствара доста шанси, али нам је главни проблем реализација. Надам се да ћемо већ у наредној утакмици то исправити и да ћемо се вратити из Београда као победници."

Утакмица Рад-Напредак игра се у суботу 18.марта у 17:00 часова на стадиону Краља Петра Првог у Београду.