septembar 30, 2016 admin

20160930_120202

 Bez discipline i borbenosti nema rezultata

U nedelju 2.oktobra u okviru 11.kola SL, Napredak gostuje ekipi Radnika iz Surdulice. Najavljujući utakmicu šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović rekao je da je ekipa Radnika mnogo toga promenila u igračkom kadru od utakmice koju su odigrali sa Napretkom neposredno pred početak prvenstva, kao "generalnu probu":

" Ta utakmica nije bila pravo merilo, jer su obe ekipe bile u fazi formiranja tima. Bodovno smo mi sada u prednosti, što nam ne daje za pravo da se ponašamo prepotentno. Znamo ko smo u ovom momentu i znamo da bez velike borbenosti čitavog tima, discipline, angažovanosti ne možemo doći do pozitivnog rezultata.

Ekipa Radnika je prošle sezone igrala u plej ofu, bodovno malo u ovom momentu zaostaju, ali u utakmici protiv Voždovca su već u prvom poluvremenu vodili sa 3-0. Njihov novi trener Neško Milovanović je vodio dosta klubova, tako da nas očekuje pravi prvenstveni meč, i biće veoma zanimljiva utakmica".

Zdravstveni bilten fudbalera Napretka je na zavidnom nivou, osim Frimponga koji je obnovio  povredu na treningu i neće nastupati u Surdulici, svi ostali igrači su na raspolaganju stručnom štabu. Sutra se u klub očekuje i povratak reprezentativaca Uroševića i Gobeljića.

Fudbaler Napretka Nenad Šljivić smatra da nedeljna utakmica u Surdulici nosi i poseban značaj, obzirom da predhodi reprezentativnoj pauzi:

" U dosadašnjem toku prvenstva mi smo pokazali da smo ozbiljna i kvalitetna ekipa, i od nas sve zavisi. Pobednički duh koji gajimo bi trebalo da ostane na istom nivou i na dobrom smo putu da ostvarimo taj ciljani rezultat. U Surdulicu idemo da se nadigravamo i mišljenja sam da možemo da se vratimo sa povoljnim rezultatom".

Utakmica FK Radnik - FK Napredak igra se u nedelju 2.oktobra u 19:00 časova na stadionu FK Radnik u Surdulici.

 

puma

puma

puma

puma