фебруар 28, 2020 admin

Абубакар спреман за Пролетер, против ТСЦ-а ће бити тешко

Омару Абубакар,камерунски нападач, представљен је данас на конференцији за медије Фудбалског клуба Напредак. Том приликом, Абубакар је рекао да се рад одазвао позиву председника Марка Мишковића и да се са задовољством враћа у српски фудбал:

" Мој долазак у Напредак се поклопио са тренутком у мојој каријери када имам потребу да се одужим човеку који ме је довео у српски фудбал. Драго ми је што сам у Крушевцу, дуго нисам играо, али се трудим да што пре уђем у форму.  Играчи и цео стручни штаб су ми дали подршку, радим напорно и надам се да ћу убрзо почети да играм."

Ово је потврдио и шеф стручног штаба Иван Стефановић који је рекао да се Абубакаров наступ очекује већ против Пролетера.

А како против ТСЦ-а?

"После два пораза одлазимо на незгодно гостовање изврсној екипи ТСЦ-а без Гаврића, Аксентијевића и Ожеговића који су кажњени. Момци су спремни, добро раде и тренирају, а добили су подршку свих јер се дешава у фудбалу да будете бољи али да изгубите утакмицу.

Убеђен сам да ће против ТСЦ-а дати свој максимум, враћају нам се Ђорић и Ескић који су жељни игре и добро су спремни.

ТСЦ је екипа која је дуго на окупу, имају доста квалитетних појединаца, чврста екипа, у јесењем делу су били бољи од нас, избацили су нас из Куп-а. Високе су им амбиције, али ми иммао право на амбицију да се непоражени вратимо," рекао је шеф стручног штаба Напретка Иван Стефановић.

Утакмица ТСЦ-Напредак игра се у недељу 1.марта у Сенти.