август 10, 2016 admin

 

dragan fin 

5 бодова после 4 кола мало ко нам је прогнозирао

 

 

"После пораза који нисмо очекивали у Милановцу иако смо слабије ушли у ту утакмицу,имали смо дан више од екипе Војводине,која је по мом мишљењу уз Зведу најјачи тим у овој сезони и они то показују у европским утакмицама.

Данас су дошли са жељом да наставе низ победа који их прати. Слажем се да им није играло три играча, и нама је фалио Маркоски и у овом оскудном фонду играча смо ипак смогли снаге да парирамо доброј екипи Војводине.

Штета је што Варга није искористио стопостотну шансу.Све у свему играли смо дисциплиновано,нисмо дозволили Војводини да индивидуалним квалитетом,где су најјачи,угрозе гол.

Једна утакмица у којој је владала тактичка дисциплина на обе стране.У овом моменту морамо бити задовољни бодом против овакве екипе,обзиром на распоред где смо са три најјаче екипе у суперлиги у прва четири кола остварили пет бодова.

Наш тим се није појачао,осим Шљивића све су ово играчи из прве лиге Србије,и види се евидентно када погледам према клупи да имамо мали број везних играча који требају да изнесу 23 утакмице у овој сезони.

Честитам екипи Војводине на фер и коретној игри и колеги Лалатовићу. Желим им успеха у Холандији и да прођу у следећ фазу такмичења.

Честитам мојој екипи на добро приказаној игри,стручном штабу и публици која нам је поново била дванаести играч", рекао је шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић,након одигране утакмице четвртог кола СЛ у којој је Напредак играо нерешено против Војводине.

puma

puma

puma

puma