јануар 27, 2014 admin

Синиша Гогић, нови стратег Напретка

Синиша Гогић ће ове сезоне бити стратег Напретка. Гогић је руководство клуба о прихватању понуде обавестио док је спортски директор Владимир Матијашевић учествовао на конференцији за новинаре поводом почетка припрема.

Тренерску каријеру започео је у Олимпијакосовој фудбалској академији и кипарском Аполону из Лимасола, а после одласка са Маракане наставио је у грчком Панетоликосу, кинеском женшену, младом тиму атинског Олимпијакоса. 2012-2013 предводи Ерготелис а затим Ираклис.

Пре него што се крајем осамдесетих година прошлог века као фудбалер отиснуо на Кипар, чији ће доцније постати и репрезентативац, Гогић је скренуо пажњу као одлични центарфор нишког Радничког и београдског Рада. Али, његов пуни играчки сјај уследиће тек на медитеранском острву, где га још памте као голгетера Апоела из Никозије и Анортозиса из Фамагусте, што му је била најбоља препорука за прелазак у најтрофејнији грчки клуб Олимпијакос, у коме је провео три године. Играчку каријеру је завршио 2002. године у кипарском Олимпијакосу из Никозије. За репрезентацију Кипра је одиграо 37 утакмица и дао осам голова.

Синиша Гогић родјен је 20.октобра 1963.године у Нишу.

puma

puma

puma

puma