октобар 26, 2013 admin

Са Партизаном нерешено

Партизан - Напредак 1:1 (0:0)

Стадион: Партизана, гледалаца: 3.000,
судија: Александар Васић (Нови Жедник).
Стрелци: Трујић у 47. за Напредак, Лука у 88. минуту за Партиза

Партизан: Стојковић, М. Живковић, Обрадовић, Станковић, Волков, Чемба-Чемба, Јојић, Немања Петровић (од 50. Којић), Илић, Нинковић (од 63. Лука), Фофана (од 74. Грбић).

Напредак: Крзнарић, Богдан Милошевић, Бојић, Гаврић (од 90. Костић), Трујић (од 74. Бајић), Цветковић, Миросављевић, Реган, Никола Милошевић (од 70. Фримпонг), Коковић, Удовичић.

Крушевљани су храбром и отворено игром изненадили црно-беле, а кући су могли да донесу сва три бода. После неискоришћених прилика Партизана у првом полувремену казна је стигла почетком другог дела када је бивши играч екипе из Хумске Никола Трујић довео Напредак у вођство.

Напредак је први и запретио преко Бојића који је оштро шутирао са 18 метара, али је Стојковић био на месту.

Напредак је имао виÅ¡е прилика. Прво је Стојковић зауставио усамљеног Миросављевића, а потом и покушај Бојића. Лука је потом заменио Нинковића и у 73. минуту добро центрирао са леве стране, а Којић главом тукао тик поред десне стативе.

Иницијатива се исплатила два минута пре краја - Чемба-Чемба је проиграо Луку који је искоса са десне стране шутирао кроз ноге Милошевићу и матирао Крзнарића за 1:1.

Драма је обележила сам финић, судија Васић је продужио сусрет за пет минута, а играло се још толико, пошто је имао проблема да намести живи зид. Тада је Бојић зарадио други жути картон и пут у свлачионицу иако је у игру ушао у 74. минуту.

Напредак је утакмицу завршио са десет играча и без шефа струшног штаба Ненада Миловановића, кога је четврти помоћни удаљио са клупе два минута пре него је судија свирао крај утакмице.

Екипа Напретка већ у среду гостује екипи Спартака у оквиру Купа.

puma

puma

puma

puma