април 22, 2013 admin

Победа над Партизаном

НАПРЕДАК: Крзнарић, Цветковић, Удовичић, Јаничић, Милошевић И., Мићић, Гаврић, Реган(Вукмировић 89'), Видаковић(Божовић 65'), Димитров(Миланковић 77'), Трујић

ПАРТИЗАН: Лукач, Обрадовић, Волков, Трајковић, Станковић, Дринчић, БраÅ¡анац(Лазовић 59'), Илић, Лука, Пантић(Нинковић 53'), Ћкулетић

судија Новица Анђеловски из Качарева
стадион Младост Круш¡евац
гледалаца 8000

стрелац: Видаковић 30', Божовић 74'

Напредак је на корак до зацртаног циља и тридесет првог бода:

" Честитао бих својим играчима на победи и на велика освојена три бода. Као што сам рекао, ми гледамо само нас.Не желим да моји играчи испадну јер они имају квалитет и желим да остану у Суперлиги.

Напредак као клуб и Крушевац као град заслужују да следеће године имају суперлигаша.

Могу само да кажем да смо од првог минута ушли јако добро и јако организовано у утакмицу, успели смо да прекинемо њихову сјајну пас игру на средини терена.

Знао сам да ће нам Партизан, ако жели да остане у трци за титулу, оставити доста простора иза њихове задње линије и ми смо то искористили.

Божовић је сјајно ушао у утакмицу са клупе и постигао погодак. После тога је све било много лакше.

Ја бих честитао мојим играчима на заиста заслуженим три бода,јер су оставили срце на терену и желели су ту победу, и ми дајемо све од себе да не испаднемо из лиге."

" Прво бих честитао напретку на победи и важна три бода за опстанак у лиги. Фудбал је једноставна игра у којој је главно постићи гол. Партизан га данас није дао,а имали смо прилику и при резултату 0-0, и 1-0, и да окренемо ток утакмице на ону страну ккао нама одговара. Напредак је са друге стране једна организована екипа која уме да се брани и да трчи брз напад.

Из једне фантастичне акције, изузетно играчки, ми смо примили први гол. У другом полувремену смо имали све на наш¡ој страни да се вратимо у утакмицу,а крај наших надања био је погодак у 74.минуту. Нема никаквих изговора за нас данас," био је реалан стратег Партизана Марко Николић.

puma

puma

puma

puma