август 28, 2014 admin

Остојић и Смиљанић, нови спортски директор и шеф стручног штаба

Фудбалски клуб Напредак данас је промовисао спортског директора Недеља Остојића и шефа стручног штаба Бранка Смиљанића.

Поздрављајући присутне новинаре спортски директор Остојић осврнуо се на разлоге свог доласка под Багдалу:

" Дош¡ао сам у модеран и организован фудбалски клуб, са добрим првим тимом и са добром омладинском школом, захваљујући пре свега агилној управи на челу са Марком Мишковићем.

Довели смо Å¡ефа стручног штаба Бранка Смиљанића,тренера са богатим тренерским искуством, а појачали смо се и са Предрагом Лазићем и Предрагом Говедарицом.

Са реалним оптимизмом улазимо у наставак првенства".

Свој оптимизам спортски директор Остојић базира на чињеници да играчи нису преко ноћи заборавили да играју фудбал.

Нови шеф стручног штаба Фудбалског клуба Напредак Бранко Смиљанић је стручњак са великим знањем и искуством који иза себе има богату каријеру, како у Југославији и Србији, тако и у Јордану и Либији:

" Сваки тренер жели да остави траг у Српском фудбалу, а прилике су хтеле да сам већи траг оставио у иностранству него овде. жеља ми је да покажем своје знање, да покажем своју човечност, да направим резултат са Напретком.
Србији бих дао и зањи комад меса и кап крви, али морам да кажем да оно што сам урадио то се запише и зна се, а за оно што нисам урадио то морам да доказујем, а надам се да у Крушевцу нећу морати ниш¡та да доказујем и да ћете ви новинари писати о мојим успесима"- рекао је шеф стручног штаба Бранко Смиљаниш објаснио присутнима своје амбиције са Напретком, и додао:

" желим да врло брзо изведем клуб из ове опасне зоне у којој се тренутно налази и да уђемо у неку мирнију луку, да би онда могли да правимо и озбиљне планове. Знам све о Крушевцу, знам све о клубу, знам све о бившим играчима, о садашњим знам најмање и полако их упознајем".

Смиљковић је одрадио три тренинга са тимом, до утакмице четвртог кола ЈСЛ ће одрадити још два, да ли је то доста времена да се припреми утакмица:" У утакмицу улазимо максимално озбиљно и максимално сконцентрисано, до детаља припремљени. Неће нам бити лако, обзиром да је њих тренер бивши Напретков тренер Нешко Миловановић, али можда у овој ситуацији ми много боље познајемо његове играче него он наше.
Нешко је такмичар и тактичар, ми смо то исто и ту ћемо негде затегнути, па ко буде бољи тог дана, сигурно ћемо пружити руку и честитати један другом. Надам се да ћемо то бити ми, и да ћемо се радовати томе".

puma

puma

puma

puma