јануар 17, 2013 admin

Лалатовић нови шеф стручног штаба

Ненад Лалатовић је промовисан у шефа стучног штаба Фудбалског клуба Напредак:

" Дошао сам у велики клуб, са великом традицијом, мени је велика частшто сам дошао овде. Напредак је уз Звезду и Партизан најорганизованији клуб, који воде јако способни људи, који имају свој план и циљ. Одлука је била лака.

Наш циљ је да у овој полусезони останемо у лиги. Иако су многи сумњали, одласком Бојића и Миросављевића у ове играче, и мислили да можда не можемо да изборимо опстанак, напротив.
Ја сам баш из тог разлога дошао овде, затошто верујем у ове играче, верујем у кадар и сигуран сам да уз два појачања неће бити доведен у питање опстанак у лиги.

Част ми је и привилегија што ћу бити тренер Напретка из Крушевца.

Напредак је један добар, организован клуб, имају сјајне навијаčе. Ја сам сигуран да ће навијачи Напретка ове полусезоне бити задовољни, и оно што је мој циљ је да узмемо више бодова него што је Напредак узео јесенас."

" Ми смо хтели још летос да доведемо Лалатовића у наш клуб, али тада га је Вождовац већ узео. Ненад и ја се познајемо добро, играли смо заједно у Звезди, дружимо се и приватно, тако да нисмо имали никаквих проблема у договору.

Остаје нам да доведемо појачања, која у понедељак стижу у клуб", био је кратак спортски директор Владимир Матијашевић.

Након промоције, Лалатовић је одржао први тренинг са играчима Напретка.

puma

puma

puma

puma