јануар 11, 2016 admin

Награда за допринос развоју омладине и спорта

Регионална привредна комора Крушевац доделила је Фудбалском клубу Напредак награду за допринос у развоју омладине и спорта. Награду је у име Напретка примио директор клуба Владимир Арсић.

У петак, 08.01.2016. године, у Регионалној привредној комори Крушевац, традиционално је одржан Божићни привредни доручак – скуп привредника из Расинског округа, црквених великодостојника и градских, окружних и општинских званичника.
Његово просвештенство епископ крушевачки господин Давид обратио се скупу и свима пожело благостање и напредак; такође, изразио је благодарност и истакао значај сарадње између духовне и световне власти.

Након тога, присутнима се обратио председник Регионалне привредне коморе Крушевац, господин Предраг Вукићевић, који је најпре гостима честитао празник, а затим и нагласио да је ово лепа прилика да се на једном месту, у Комори, која је асоцијација привредника - место њиховог окупљања и повезивања, сусретну привредници уз пуну подршку званичника и институција, а све уз благослов Његовог просвештенства епископа крушевачког господина Давида. Такође, председник РПК Крушевац - Предраг Вукићевић, исказао је велико задовољство и част што је привреда, на челу са Регионалном привредном комором Крушевац и Епархијом крушевачком, учествовала у више заједничких пројеката, уз очекивање да ће се у овој години још интензивније сарађивати.

У наставку су додељене Повеље и златници у следећим категоријама:
Допринос локалној заједници и друштвено одговорно понашање – ЈУГОПРЕВОЗ АД
КРУШЕВАЦ
Подстицај развоја воћарства – ВОЋЕ ПРОДУКТ ДОО БРУС
Награда за развој у систему наменске индустрије - ППТ НАМЕНСКА ТРСТЕНИК
Награда за квалитет производа - КОЛАРЕВИЋ ДОО ПОЈАТЕ
Награда за допринос у развоју омладине и спорта - ФК НАПРЕДАК КРУШЕВАЦ
Специјална награда: Повеља и златна полуга - Привредник године, додељена је Милошу Ненезићу, генералном директору Траyал Корпорације Крушевац и потпредседнику ФК Напредак Крушевац.

puma

puma

puma

puma