јун 14, 2016 admin

20160614_160402Драган Ивановић нови шеф стручног штаба

Фудбалски клуб Напредак данас је промовисао новог шефа стручног штаба - Драгана Ивановића. Широј фудбалској јавности овај стручњак је познат као дугогодишњи тренер ЧСК Пиваре,са којом је за једанаест година успео да обнови омнладинску школу,и последњих пар година формира сениорски тим искључиво од играча пониклих из матичне школе фудбала.Извео је доста квалитетних играча,од којих је последњи из плејаде Срђан Плавшић првотимац Црвене Звезде. Љубав и жеља да ствара младе играче је главна спона између новог тренера и председника клуба Марка Мишковића:

"Јако ценим мог колегу Богића Богићевића, и овим путем га поздрављам.Чекали смо да он одлучи да ли наставља као тренер или не.Када је Богић дао зелено светло тада смо се договорили. Овде постоји плејада младих момака које ја познајем,а то је и разлог зашто сам прихватио да дођем у Крушевац.

Моје су амбиције увек велике,и сигуран сам да ћу из ових момака извући максимум и за мене је улазак у плеј-оф циљ и реална прича за ову годину, уз појачања која очекујем."

Стручни штаб ФК Напредак је појачан са помоћним тренером Владом Каракашом и кондиционим тренером Здравком Перићем. Припремни период за фудбалере Напретка данас је почео.

 

 

 

 

 

puma

puma

puma

puma